BELGIAN BLUE-INFO - Belgian Blue - Release the Beast in You

profile
Tas som en PWO 30 min innan fysisk aktivitet,eller bara för att få en dos energi när du känner dig trött.Rekomenderas inom sporterna Fotboll,Hockey,MMA,Basket,Brottning,Friidrott samt all gym-aktivitet

• Ökar  styrka.

• Ökar  muskeluthålligheten

• Höjer träningsintensiteten

• Höjer karnosin nivån i kroppen

Detta händer vid intag av beta-alanin som är huvudingrediensen i Belgian Blue PWO dryck.Beta-alanin bygger upp karnosin i din kropp som får dina muskler att ligga på ett optimalt pH område, för att säkerställa längre tid till utmattning. När du misslyckas under ett set, är det för att dina musklers pH nivåer har sjunkit.

Drick Belgian Blue Beta-alanine PWO  för att öka uthållighet och förseningar i muskeltrötthet, så att du kan driva igenom varje träningspass genom att ge kroppen bränsle för att påskynda maximal träningskraft.

För att uppnå bäst resultat rekommenderas intag av Belgian Blue energydrink 1-2 burkar om dagen i längre perioder då karnosin byggs upp i kroppen med tiden.Kännetecken vid intag av beta-alanine kan framkalla en stickande känsla i huden,stickningarna är inte farliga och anses av många ha en stimulerande effekt vid fysisk aktivitet.

 

BELGIAN BLUE PWO DRYCK

Personer under 16 år skall hels ej dricka energidrycker , ej heller gravida eller ammande. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion. Förvaras oåtkomligt för barn.